Turan Ortaokulu Z-Kütüphane açıldı

2019-10-25

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Turan Ortaokulu Z-Kütüphane açılış törenine katıldı. Açılış törenine, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haktan Öztürk, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Barut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve öğrenci velileri katıldı. Programda konuşan Kaymakam Arısoy; “Yeni nesil her zaman teknolojiyle iç içe. Fakat her şeyin temeli öğrenmek, doğru bilgiye ulaşmak. Açılışını yaptığımız Z Kütüphane araştırma merakınızı karşılayacak bir ortam yaratmak için yapıldı. Kitap okumanın tadı hiçbir şeyde bulunmaz. Sizden beklentim günlük kullandığınız kelime sayısını artırmanız ve doğru kelimeleri seçmeniz. Bunun yolu da çok okumaktan geçiyor. Z Kütüphaneyi verimli kullanmanızı temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. Konuşmaları ardından protokol üyelerine kütüphaneyi gezdiren Okul Müdürü Mustafa Karasu, Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu’ndan kütüphaneye belediye olarak görsel öğrenmeyi sağlayacak materyaller alınması konusunda destek talebinde bulundu.

Yüzyıllar ötesi bir kültürü hala yaşattıkları için teşekkür etti

Başkan Özcan ADÜ’lü öğrencilerle buluştu

Atatürk İçin Mevlitli Keşkek Hayrı Yapıldı