Özcan Kasap Yusuf Et ve Et Ürünleri Şarküteri'sinin açılış törenine katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Kasap Yusuf Et ve Et Ürünleri Şarküteri'sinin açılış törenine katıldı. Kasap Yusuf Et ve Et Ürünleri Şarküteri'si düzenlenen tören ile Nazilli halkının hizmetine girdi. İşletmeciliğini Babası Yusuf Kavak ile birlikte yapacak olan Mücahit Kavak "Yerli besi - helal kesim et ve et ürünlerini hijyenik bir ortamda halkımıza sunacağız. Cemiyetlere ev ve iş yerlerine et temininde de iddialıyız. Sağlıklı ve temiz bir ortamda vatandaşımıza hizmet vermekten mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı. Altıntaş Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 17/F adresinde hizmete giren Kasap Yusuf Et ve Et Ürünleri Şarküteri'sinin açılışına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Önceki Dönem Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kasaplar Odası Başkanı Mahmut Arslan ve çevre esnafı ile davetliler katıldı. Okunan açılış duasının ardından kurdeleyi kesen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Hayırlı olsun diyerek baba oğula ve Kavak ailesine bol kazançlar diledi.

Nazilli Belediyesi 11. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali başlıyor

Başkan Özcan sözünü tuttu