Nazilli Belediyesi emekli öğretmenleri onurlandırdı

Nazilli Belediyesi tarafından, emekli öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte emekli öğretmenler plaketle onurlandırıldı. Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde, Nazilli Belediyesi’ne bağlı NAZGEM ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliği ile ilçede yaşayan emekli öğretmenler için program düzenlendi. Etkinliğe Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli Belediyesi Sosyal İşler Müdür Fatih Demir, NAZGEM Müdürü Tuncay Ayas, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda emekli öğretmenler katıldı. Emekli Öğretmenlere plaketleri protokol üyeleri tarafından dağıtılırken, öğretmenlik zamanında verdikleri emeklerden dolayı teşekkür edildi. Öğretmenliğin çok kutsal ve emek isteyen bir meslek olduğunu ifade eden NAZGEM Müdürü Tuncay Ayas, “Öğretmenlik emekli olmaz. Etrafına mum saçmaya devam eder, bilgiyi aydınlatmaya devam eder. Öğretmenlik çok kutsal ve emek isteyen bir meslektir. Onun için bütün yapılan öğretmenler günü kutlamalarına katılıyoruz. Emekli öğretmenlerimizi de unutmadığımızı, bizi yetiştirdikleri için teşekkür ve minnet duygularını ilettik. Güzel bir katılım oldu. Onur belgelerimizi ilettik. Onları unutmadığımızı hissettirdik" dedi.

Nazilli Belediyesi Logo Yarışması için halk oylaması başlıyor

Nazillili Muhtarlardan Dumlupınar Çıkartması