Komagene Etsiz Çiğ Köfte restoranının açılışını yaptı

Yeşil mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde işletmeciliğini Ebru Karaöz ün yaptığı Komagene Etsiz Çiğ Köfte restoranının açılışı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Nazilli Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde İşletmeciliğini Ebru Karagöz’ün yapacağı Komagene Etsiz Çiğ Köfte restoranının açılışı Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa Başkan Özcan’ın yanı sıra İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tınas , Soner Yelkovan İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesi, açılış duasının okunmasının ardından Belediye Başkanı Özcan ve protokolün hayırlı olsun temennisi eşliğinde kesilirken, Belediye Başkanı Özcan “Yeşil Mahalle'de işletmeciliğini Ebru Karaöz kardeşimizin yapacağı Komagene Çiğ Köfte'nin açılışını gerçekleştirdik. Kardeşimize hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.

Nazilli Belediyesi 11. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali başlıyor

Başkan Özcan sözünü tuttu