Başkan Özcan Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in iştirakiyle düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun'un himayesinde Çeşme Sheraton Otel'de gerçekleştirilen Geleceğin Türkiye’si İçin Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı. İYİ Parti Lideri Akşener, ilçe belediye başkanları ve belediye meclis üyelerine hitaben, "Çok büyük bir göreviniz var. İYİ Parti'nin iyi belediyecilik anlayışını yerelin hücrelerine kadar anlatacaksanız. Bulunduğunuz yerlerde iyi işlere 'evet', kötü işlere 'hayır' diyeceksiniz. Kim olursa olsun, canınız ciğeriniz olsun kötü işlerin dışında kalacaksınız, tavır koyacaksınız. Teşkilatlarımızın yanında sizler de uç beylerimizsiniz. Birebir vatandaşla karşı karşıya kalacak olan sizlersiniz” sözlerini kaydetti. Belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyelerine yönelik 31 Ocak, 1-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen çalıştay sonrası konuşan Başkan Özcan; “Geleceğin Türkiye’si için partimizin çalıştayına katıldık. Dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yerel yönetimlerde her zaman bir takım sorunlar yaşanıyor. Ancak yaşanan sıkıntılar üreten, çözen ve çalışan bir belediye olmamıza engel değil. Bugüne kadar Sayın Genel Başkanımızın desteğini her zaman hissettik. Bundan sonra da liderimizden ve halkımızdan aldığımız güçle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yerel yönetimlerde yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında Antalya, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirilen çalıştayların büyük önem taşıdığına dikkat çeken Özcan, “Genel Başkanımız çalıştayımızın kapanış töreni için teşrif ettiler. Nazillimizin sosyal ve ekonomik anlamda gelişimi için oldukça verimli bir program olduğuna inanıyorum” sözlerini kaydetti.

Ege’nin incisi Nazilli Deve Güreşi 16 Şubat’ta

Aydın’da gerçekleştirilecek uluslararası deprem tatbikatı için ilk toplantı Nazilli’de yapıldı

Mehmet Öğretmen’e Nazilli’den destek