Başkan Özcan, Tunçyürek Yemek Hizmetleri’nin Açılış kurdelesini kesti

Cemiyetlere ve lokantalara gıda hizmeti veren Tunçyürek Gıda, Tunçyürek Yemek Hizmetleri ile sektörde yerini aldı. Yeni Sanayide Çıraklık Eğitim Merkezi karşısında düzenlenen tören ile hizmete giren Tunçyürek Yemek salonun açılış kurdelesini Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Kesti. Nazilli’de yaklaşık 30 yıldır Gıda sektöründe hizmet veren Tunç yürek Gıda, Nazilli Çıraklık Eğitim Merkezi karşısında Tunçyürek Yemek Hizmetleri’ni açtı.Cemiyetlere ve işletmelere yemek sağlayacak ve sanayi esnafına lokantasında hizmet verecek olan Tunçyürek Yemek Hizmetlerinin açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, esnaf odaları başkanları, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı. Okunan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Tunçyürek ailesine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun diyerek bol kazançlar diledi. Uzun yıllar Nazilli’ye gıda sektöründe hizmet etmiş olan Tunçyürek firmasına bu güne kadar ki hizmetlerinden dolayı ve sağladığı iş istihdamından dolayı teşekkür etti. Sektördeki 30 yılı aşkın tecrübeleri ile bir marka yarattıklarını söyleyen işletmeci Sami Tunçyürek, “Nazilli’de 30 yıla yakın gıda sektöründe hizmet vermekteyiz. Nazilli’de belirgin bir marka değerimiz var. Bu marka değerimizi nasip olursa yemek sektöründe de göstereceğiz. Toplu Yemeklerde cetrenk usulü çalışacağız cemiyet yemeklerinde de hizmet vereceğiz. Burada güzel bir mekânaçtık. Nazilli’de güzel hizmetler vermek istiyoruz.inşallah bunu da başaracağız katılımlarıyla bizi onurlandırılan herkese çok teşekkür ediyoruz.Tüm Nazilli halkının desteğini bekliyoruz bizim hizmetimize görsünler bizim hizmetlerimizden yararlansınlar.Farkı mutlaka göreceklerdir çok teşekkür ederim” dedi.

Yüzyıllar ötesi bir kültürü hala yaşattıkları için teşekkür etti

Başkan Özcan ADÜ’lü öğrencilerle buluştu

Atatürk İçin Mevlitli Keşkek Hayrı Yapıldı