Başkan Özcan sözünü tuttu

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Söz verdiğimiz gibi Şirinevler, Çapahasan ve Karaçay Mahallelerimiz 2020 Enerya yatırım planına alındı. Bu doğrultuda aşağı Nazillimiz doğalgaza kavuşacak” dedi. Nazilli Belediyesi’nin talebi ve girişimleri sonucu Enerya, Aşağı Nazilli’de bulunan üç mahalleyi 2020 yatırım planları arasına aldı. Buna göre 2020 yılı içinde Şirinevler, Çapahasan ve Karaçay mahallelerinde toplam 10 kilometrelik hat döşenecek. Göreve geldikten hemen sonra Aşağı Nazilli’ye doğalgaz getirmek için girişimlerde bulunmaya başladıklarını belirten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Daha ilk ayımızda talebimizi Enerya yetkililerine iletmiştik. Geçen hafta Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz ile görüşmemiz oldu. Talebimiz sonucu Enerya yetkilileri Aşağı Nazilli’yi 2020 yatırım planlarına aldılar. Söz konusu mahallelerde bulunan yolların bir kısmı Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne, bir kısmı Büyükşehir’e, bir kısmı da bize ait. Gerek Büyükşehir Belediyesi, gerekse biz Nazilli Belediyesi olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Hürriyet Caddesi Karayollları’na ait. Kurum yetkilileriyle görüşerek orası için de gerekli izinleri alacağız” ifadelerini kullandı. Göreve geldikten sonra yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Özcan, “Alt yapısı tamamlanan mahalelerimizde üst yapı yenileme çalışmalarımız sürüyor. Altıntaş ve Aydoğdu mahallelerinde yollarımızı yeniliyoruz. Yıllara sari eksiklikleri tamamlamak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Çalışmalarımızda bizlere desteği olan tüm kurum ve kuruluşlara, görevlilere çok teşekkür ediyoruz. Son olarak Aşağı Nazilli’ye doğalgaz getirilmesi konusunda desteklerinden dolayı Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz’e teşekkür ediyoruz” sözlerini kaydetti.

Yüzyıllar ötesi bir kültürü hala yaşattıkları için teşekkür etti

Başkan Özcan ADÜ’lü öğrencilerle buluştu

Atatürk İçin Mevlitli Keşkek Hayrı Yapıldı