Başkan Özcan; “Nazilli’nin her köşesine birlikte hizmet ediyoruz”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Muharrem ayı vesilesiyle Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 5 bin kişilik aşureyi vatandaşlara dağıttı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan alanda vatandaşlara aşure ikram etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamını vatandaşlara ileten Başkan Özcan; “Bizim kültürümüz geleneklerimiz göreneklerimiz birlik ve beraberliği her zaman tavsiye eder. Bugün de Büyükşehir Belediyemizle birlikte burada çok güzel bir aşure hayrı yapıyoruz. Başkanımıza Nazillimize yapmış olduğu katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Birlik ve beraberliğin neticesi ortada. Nazillimizde insanlarımız mutlu ve huzurlu. Güzel günlere ulaştık. Bundan sonra daha güzel günler için hep birlikte çalışacağız. Aşurenin manasına uygun bir şekilde güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Nazilli büyük bir ilçe. Her köşesinde birlikte hizmet ediyor olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah daha güzellerini daha iyi şekilde yapacağız” sözlerini kaydetti.

Başkan Özcan, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlarını Nazilli’de ağırladı

Nazilli Belediyesi logo yarışmasına rekor katılım

Deprem Bilinci ve Depremden Korunma Yöntemleri Konferansı öncesi ziyaret