Başkan Özcan Muharrem ayı iftarına katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen iftar programına katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Kerbela Olayı nedeniyle, 12 Muharrem ve Yası matem orucu olarak günümüze kadar gelen Muharrem Ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Özcan; “Bugün burada canlarımızla birlikte orucumuzu açtık. Birarada olmaktan, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hacı Bektaş-i Veli’nin de dediği gibi; ‘Marifet, nefsi silmek değil, onu bilmektir’. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” diye konuştu.

Başkan Özcan, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlarını Nazilli’de ağırladı

Nazilli Belediyesi logo yarışmasına rekor katılım

Deprem Bilinci ve Depremden Korunma Yöntemleri Konferansı öncesi ziyaret