Başkan Özcan Gürbüzler Halı ve Mobilya Mağazası 2. Şubesinin açılışını yaptı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Gürbüzler Halı ve Mobilya Mağazası 2. Şubesinin açılış törenine katıldı. 1987 yılından itibaren Nazilli’de Askerlik Şubesi karşısında faaliyet gösteren Gürbüzler Halı ve Mobilya Mağazası 2. Şubesini Yeşil mahallede törenle hizmete açtı. Mağaza sahipleri tarafından düzenlenen açılış töreninde Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Öztunç, Mahalle Muhtarları ve davetliler yer aldı. Okunan dua ile açılış kurdelesini kesen Başkan Özcan Gürbüzler Halı ve Mobilya Mağazası 2. Şubesi’nin İşletmecileri Hasan Gürbüz ile Enes Gürbüz’e bol kazançlar dileyerek hayırlı olsun dedi. Mağaza sahibi Hasan Gürbüz, kaliteden ödün vermeden yıllardır Nazilli halkının hizmetinde olduklarını 2. Şubeyi de duyulan memnuniyetten dolayı açtıklarını belirtti. İkinci şubenin işletmeciliğini yapacak olan Enes Gürbüz açılışlarına katılarak kendilerini onurlandıra başta belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve tüm misafirlerine teşekkür ederek aynı kalite ve müşteri memnuniyeti önceliği ile Nazilli halkının hizmetinde olduklarını söyledi.

Nazilli halkı Başkan Özcan’a teşekkür etti

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan İncirin Nazilli için önemine dikkat çekti

Başkan Özcan; “Nazilli’nin her köşesine birlikte hizmet ediyoruz”