Başkan Özcan Duru bebek için kök hücre kampanyası başlattı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dünyada sadece 700 kişide görülen Diamond Blackfan anemisi hastalığına yakalanan Duru bebek için kök hücre kampanyası başlattı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Diamond Blackfan hastalığına yakalanan 11 aylık Duru Ergan’ın tekrar hayata tutunabilmesi için kök hücre kampanyası başlattı. ‘Duru bebeğin parçası ol’ yazılı görselleri sosyal medya hesaplarında paylaşarak vatandaşlardan kan verip donör olmaları çağrısında bulunan Başkan Özcan; “Henüz 11 aylık Duru evladımızın hastalığına çare olmak, umut olmak için Nazilli Belediyesi olarak böyle bir kampanya başlattık. Dünyada sadece 700 kişide görülen Diamond Blackfan anemisi hastalığına yakalanan Duru bebeğin, yeniden yaşama tutunabilmesi için uygun donörün bulunması gerekiyor. Tüm Nazilli halkını belediyemize davet ediyorum. Yapacakları tek şey 3 tüp kan vermek. Vatandaşlarımız belediyemize gelerek yarın saat 17.30’a kadar kan verebilir. Yarın 10.30’da ben de doktorumuza giderek kan vereceğim” diye konuştu.

Nazilli halkı Başkan Özcan’a teşekkür etti

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan İncirin Nazilli için önemine dikkat çekti

Başkan Özcan; “Nazilli’nin her köşesine birlikte hizmet ediyoruz”