Başkan Özcan Avukatlık Bürosu Açılış Törenine Katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İstasyon Bulvarında hizmete giren genç Avukat Cansu Karabayık Özbay’ın avukatlık bürosunun açılış törenine katıldı. Avukat Cansu Karabayık Özbay’ın Avukatlık Bürosunun açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Aydın Barosu Nazilli Temsilcisi Emel Şahin, Cansu Karabayık Özbay’ın Avukat arkadaşları ve çok sayıda aile dostları katıldı. Altıntaş Mahallesi İstasyon Bulvarında yer alan avukatlık bürosunun açılış töreninde konuşan Başkan Özcan,”meslektaşım genç Avukat Cansu Karabıyık Özbay Hanımefendinin Avukatlık Bürosu açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı, uğurlu olsun. Meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Nazilli Belediyesi Logo Yarışması için halk oylaması başlıyor

Nazillili Muhtarlardan Dumlupınar Çıkartması