Başkan Alıcık, Tıp Bayramı’nı kutladı

14.03.2019

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerin ve sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

• Başkan Alıcık, Tıp Bayramı’nı kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Alıcık mesajında, İnsanların daha sağlıklı ve daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp biliminin, birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olduğunu belirtti.

Herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesinin çağdaşlığın öncelikli koşulu olduğunu vurgulayan Alıcık, "Sağlığımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle kutsal bir misyon yüklenen sağlık çalışanlarımızı bugün bir kez daha hatırlayıp, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. İnsanlarımıza etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev tabii ki doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza düşmektedir" dedi.

Bir toplumun varlığı, gelişmesi ve ilerlemesinin insanların sağlıklı yaşam sürmeleri ile mümkün olabileceğine işaret eden Haluk Alıcık, "Sağlık, öncelikli olarak bir yaşam hakkıdır. Bu hakkımızı kollayan, canımızı emanet alan İnsanlığa nitelikli yaşam sunma ilkesiyle zor koşullarda fedakârca hizmet veren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım. Ayrıca bu gün vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarına bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" diye konuştu.