Papatya Butik’in açılış törenine katıldı

19.04.2017

• Papatya Butik’in açılış törenine katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi Atatürk Caddesi'nde hizmete giren Papatya Butik’in açılışını gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Betül Aksoy’un yapacağı Papatya Butuk’in açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun öztunç, Nazilli Manifaturacılar Odası Başkanı Hüdai Tosun ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini iş yeri sahibi Betül Aksoy ile birlikte kesen Başkan Alıcık Nazillide bir iş yeri açılışlına daha katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Belediye Başkanı olarak Nazillideki tüm iş yeri açılışlarına katılmaya özen gösterdiğini söyleyen Haluk Alıcık, "Nazilimizin gelişmesinde iş yeri sahibi esnaf kardeşlerimiz büyük bir görev üstelenmektedir. İş yeri sahiplerimiz hem verdikleri hizmet hem de istihdam sağlanması açısından önemlidir. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin de kardeşimize ailesine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum" dedi.